Barnfilmer

Populära filmserier för barn

Fantastiska äventyr i barnhöjd

Djur på äventyr!

Fantastiska fantasivarelser

Människans bästa vän!

Barnfilmer - även tillåtet för vuxna

På Blockbuster vill vi ha det bästa urvalet av filmer för alla åldrar och i alla genrer. Detta gäller även filmer för yngre familjemedlemmar - barnfilmer. För barn finns det inget härligare än att ägna sig åt en bra film och glömma världen utanför en stund. Vårt sortiment av barnfilm innefattar till exempel Disneyfilmer, tecknade serier, animerade filmer, Pixarfilmer och svenska barnfilmer. Vi får regelbundet in nya barnfilmer, så urvalet är alltid så brett som möjligt. På BLOCKBUSTER har vi hundratals tecknade filmer, så här finns underhållning för flera timmars tittande, oavsett om du vill köpa eller hyra. I vårt sortiment av barnfilmer erbjuder vi alla kända barnfilmer såsom Frost, Min systers barn, Barbie, Dumma Mig, Tarzan, Harry Potter, och många många fler. Kolla in hela vårt sortiment av barnfilmer var där finns något för alla, oavsett ålder.

Filmer och film för barn

Urvalet av barnfilmer är bra på BLOCKBUSTER. Tecknad film är alltid en stor hit för barn, men även den svenska barnfilmen har under de senaste åren upplevt stor framgång.

Film för din smak

Letar du efter filmer för barn och ungdomar, hittar du ett brett urval på BLOCKBUSTER där vi strävar efter att ha den största och bästa filmsamlingen på den svenska marknaden. Här på BLOCKBUSTER hittar du alla de välkända karaktärerna och barnfilmerna, vare sig ditt barn äslkar de underbara klassiska Disneyfilmerna eller de mer moderna och digitalt animerade barnfilmerna. Bland några av de mest populära barnfilmerna i vårt sortiment har vi Ice Age, Svampbob, Frost, Monster High Hotel Transylvania och många fler. Här på BLOCKBUSTER garanterar vi att du hittar filmer som är rätt för dig och som garanterar flera timmars underhållning för hela familjen. Vi erbjuder också ett mycket bra och varierat utbud av filmer för barn som är 10 år eller äldre. På BLOCKBUSTER har vi gjort det enkelt för dig att titta på film, vare sig du vill hyra eller köpa din nästa film.

Filmer som ger bra underhållning

På BLOCKBUSTER erbjuder vi ett stort urval olika filmer, så det finns något för alla. Blockbuster har barnfilmer som passar till jul eller höstlov och som är bra för att hålla barnen sysselsatta. På BLOCKBUSTER väljer du om du vill hyra eller köpa din nästa film, och du väljer när och var du kommer att se dem med specialutvecklade program. Du kan enkelt och bekvämt sätta på just den film du vill se oavsett tid och och plats . Du betalar endast för det du ser.

Loading spinner