Hvordan lejer jeg en film?

Sådan lejer du film:

1. Start med at logge ind eller oprette en konto, hvis du ikke allerede har en. Det kan du gøre på vores hjemmeside eller i vores apps. En medlemskonto hos os er gratis, og du betaler kun for de film, du vælger at se.
  2. Vælg derefter den film, filmpakke, sæson af en serie eller det serieafsnit, du vil leje, og klik på knappen "Fra kr. xx".
  3. Vælg om du vil leje eller købe, hvis begge muligheder er tilgængelige.
  4. Vælg betalingsmetode:
  • For at betale med en værdikode/filmkode skal du klikke på knappen "Brug en værdikode", udfylde koden i feltet og klikke på knappen "Anvend".
  • For at betale med betalingskort skal du udfylde kortoplysninger.
  • For at betale med MobilePay skal du indtaste dit telefonnummer og fortsætte med at følge instruktionerne.

Du kan finde filmen under Mine film, hvor den er tilgængelig i 48 timer fra gennemført betaling. Du kan vælge at spille på en anden enhed via en af ​​vores platforme.