Jeg har problemer med at logge ind på min konto

Hvis du har glemt din adgangskode og anmoder om at få tilsendt en gendannelsesmail i login-vinduet under Glemt din adgangskode?, så vil mailen blive sendt til den mailadresse, du indtastede, da du registrerede dig. Hvis du ikke længere har adgang til den mailadresse og ikke har købt film på kontoen, er det nemmest at oprette en ny konto med din nye mailadresse. Den gamle konto bliver fjernet i overensstemmelse med databeskyttelsesloven på grund af inaktivitet efter et stykke tid.

Hvis du har skrevet mailadressen forkert, vil der heller ikke blive sendt nogen gendannelsesmail. Så skal du kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe med at rette mailadressen.

Hvis du har indtastet mailadressen forkert, men stadig er logget ind på din konto, kan du selv ændre mailadressen under menuen "Indstillinger" og derefter "Min konto".