Alla filmer

Populära franchises

Svenska filmserier

Populära action franchises

Popular science fiction franchises

Hitta något för just din smak

Saknar du inspiration? Häng med på upptäcktsfärd bland filmer, genrer, franchises och teman!

Det är inte alltid så lätt att hitta runt i ett stadigt växande utbud av filmer online. Därför har vi gjort det enklare för dig att hitta inspiration bland våra 9 000+ filmer. På den här sidan kan du få inspiration och hitta helt rätt film för just din smak! Bläddra bland de mest populära filmuniversum, genrer och franchises, samt spännande och noggrant kurerade filmteman, och redaktionens rekommendationer.

Utforska filmgenrer och teman

Vi har också samlat alla våra mest populära genren på den här sidan, inklusive: thrillers, barnfilmer, actionfilmer, draman, komedier, dokumentärer, romantiska filmer, äventyrsfilmer och svenska filmer. Varje genre innehåller hundratals filmer som du kan bläddra bland för att hitta helt rätt film för dig. Om du är osäker på vad du letar efter kan du också hitta inspiration i våra kurerade teman, som samlar filmer baserat på olika kategorier och tillfällen. Letar du efter en bra bakisfilm? Eller är du på humör att se en blodig zombiefilm? Eller letar du efter en kritikerrosad Oscarsvinnare? Bläddra genom våra många noggrant kurerade filmteman, från katastroffilmer och chick-flicks till musikaler, fängelsefilmer, utländska filmpärlor och hypade kultfilmer.

Populära franchises och filmuniversum

Utöver vår stora filmsamling har vi också ett stort urval av populära filmserier—även kallat franchises—inklusive allt från underhållande komedier och uppslukande action till ikoniska science fiction-filmer. Alla filmerna i denna samling har en sak gemensamt: det räckte inte med bara en film! Inte bara för att berättelserna till exempel bygger på litterära verk eller populära serier, utan även därför att publiken helt enkelt ville ha mer. Det är alltså låg risk för att du blir besviken av en film från en franchise—dessutom har du flera timmar av oavbruten underhållning att hyra eller köpa. På den här sidan har vi bland annat samlat de största film-franchises genom tiderna, inklusive en uppsjö action och sci-fi-klassiker: Harry Potter, James Bond, Star Wars, Fifty Shades of Gray, DC Comics-filmer, Marvel Cinematic Universe, Spider-Man, Jurassic Park, Lord of the Rings, X-Men, och svenska franchises som Millennium-serien och Sune-filmerna.

Redaktionens favoriter

Vår film-kunniga redaktion ger dig inspiration och rekommendationer till filmer som vi tycker är speciellt sevärda, eller som riktar sig särskilt mot filmentusiaster. Här hittar du alltså allt från gamla goda klassiker till de senaste kritikerrosade hits från hela världen över—filmer som du helt enkelt inte vill missa. Du kanske hittar en film som du såg för länge sedan som är värd att se en gång till (eller två gånger, eller tre gånger!) med färska ögon. Du kan ta reda på mer om varje film med både trailers och beskrivningar under “Visa mer”.

Loading spinner