Komedier

Komedi - hysteriskt roligt och mycket skratt

Den ena komedin är sällan den andra lik, men ofta så utspelar sig handlingen runt en dilemma som karaktärerna i filmen tar sig an och försöker lösa på ett humoristiskt sätt. Huvudtemat för den här typen av film är ofta vänskap, kärlek, relationer eller liknande teman som ofta förekommer i alla sorters filmer. Det som istället skiljer komedin från andra genrer är den humoristiska angreppsvinkeln, och att situationerna i filmen gränsar ofta till det absurda. Målet med den här typen av film är att få oss som åskådare att hejdlöst brista ut i skratt. Komedin är verkligen en genre som är svår att få nog av och rekommenderas till dig som vill se en rolig film, och gärna gör det i sällskap av andra.

Komedi är en relativt ny genre

Komedin är relativt ny som filmgenre i Sverige. Många svenska regissörer har bidragit till utvecklingen av genrer, alla på sitt egna lilla sätt. Komedi är en bred genre och det finns gott om plats för nya filmer att sätta ytterligare prägel på komedihistorien. Några exempel på roliga filmer är Sällskapsresan, Ted, Åsa-Nisse och Dum och Dummare, men det finns många fler att upptäcka. Även om de här filmerna verkar väldigt olika så har de en sak gemensamt; ett humoristiskt manus som garanterat kommer få dig att vika dig dubbel av skratt.

Humor för alla

Genren komedi innefattar väldigt många filmer, var och en med sin egna karakteristiska humor. Därför är det viktigt att du som åskådare enkelt kan avgöra om temat och humorn passar din smak. Föredrar du komedier om vänskap och fåniga skämt kan vi rekommendera "American Pie" regisserad av Chris och Paul Weitz. Letar du däremot efter en film som hela familjen kommer uppskatta kan vi istället rekommendera "Hitta Nemo", "Sunes Sommar" eller "Sing". Hos oss hittar du ett stort utbud av roliga filmer oavsett din smak, och vi är övertygade om att du hittar något som passar just din smak. För en sak är säker: vi har massor av underhållande filmer!

Se komedier på blockbuster.se

På BLOCKBUSTER har vi ett brett utbud av roliga komedier för hela familjen och även många roliga filmer för barn. Här betalar du bara för vad du vill se utan att förbinda dig till ett abonnemang. Dessutom har vi alltid massor av nya filmer och vi erbjuder dem alltid till ett väldigt fördelaktigt pris. Läs mer om dina förmåner som användare på BLOCKBUSTER här. Är du ute efter en rolig kväll tillsammans med en bra komedi så hjälper BLOCKBUSTER dig att komma igång.

Loading spinner