Thrillerfilmer

Thriller - du kan hålla spänningen

Vi på Blockbuster erbjuder ett stort och varierat utbud av thrillerfilmer som passar perfekt för en spännande filmkväll. Thrillergenren är en kategori med massor av fascinerade filmer, som syftar till att skapa spänning och engagemang. En bra thrillerfilm gör att man oftast dras in i handlingen direkt från starten. Många anser att en god psykologisk thriller ofta kan vara mer skrämmande än en skräckfilm. Det som gör detta möjligt, är att den psykologiska trhillern är ofta mer realistisk, och kan därför kännas närmre din egen verklighet. Thrillergenren är en genre som under de senaste åren har blivit mer och mer populär på både svenska och utländska marknader. Några som blivit stora är bland annat filmversionen av Jussi Adler Olsens böcker "Kvinna i buren" och "Pheasant Killers" . Här på Blockbuster har vi en stor efterfrågan på thrillerfilmer. Vi har de senaste filmerna och de äldre klassikerna och vi strävar alltid efter att ha störst urval av thrillers, så att det ska finnas något för alla. Hitta de bästa thrillerfilmerna här.

Skrämmande thriller

Skrämmande och spännande filmer har alltid fascinerat åskådare. På 90 - talet kom en mängd populära psykologiska thrillers, som "Basic Instinct", "Funny Games", "När lammen tystnar" och "Eyes Wide Shut". Under de senaste åren har thrillerfilmer blivit ännu mer populära. Främst på grund av den psykologiska spänningen som håller dej spänd från börja till slut. En bra thrillerdrama är perfekt underhållning för en skrämmande kväll i god sällskap.

Spänning och bra underhållning

Är du ute efter en film med både drama och spänning ? Gillar du bra filmer? Då rekommenderar vi på Blockbuster att du hyr en thriller. Thrillers överraskar och inspirerar genom att skapa spänning och dramatik . Några av de bästa filmerna som finns är thrillers. Blockbusters utbud erbjuder något för alla oavsett vad för sorts spännande thriller du söker. Vi har många av de mest populära thrillers över tiden oavsett om du väljer någon av våra senaste filmer eller om du väljer en av de gamla klassikerna. Kolla in hela vårt sortiment och hitta just den du tycker passar dig bäst. Du kan enkelt och bekvämt beställa filmen hemifrån soffan. Förbered dig på en bra och mysig kväll med fantastisk underhållning.

Thriller För dem som älskar spänning.

Blockbuster har ett stort urval av filmer. Vi har garanterat något för hela familjen. Med en bra thriller får du en mysig och trevlig kväll. Vi på Blockbuster har gjort det enkelt och bekvämt för dig att hyra eller köpa just den filmen du vill se. Hemifrån soffan väljer du en film och inom några minuter kan du titta på den. Det blir inte lättare än så. Du betalar endast för det du väljer att titta på. Spana in Blockbusters breda utbud av thrillers på denna sida.

Loading spinner