Skyhög puls, kalla kårar och ruskigt bra skräckfilmer

Karina Adelgaard och Nadja Houmøller, som står bakom den populära skräckfilm hemsidan “Heaven of Horror”, presenterar deras topp rekommendationer för de hemskaste och mest adrenalinpumpande skräckfilmerna.

heavenofhorror.com

Heaven Of Horror

Om du älskar skräckfilmer och gärna vill hålla dig uppdaterad på de nyaste, kommande, eller mest sevärda filmerna, så finns det en webbsida som är perfekt till just dig. Här hittar du all information och allt innehåll en skräckfan kan begära!

På heavenofhorror.com kan du läsa om alla de nya relevanta filmerna inom skräck, thriller och sci-fi genren. Dessa tre genrer genrer har nämligen tendens att överlappa på uppfinningsrika sätt!

Heaven of Horror började i 2016. Nu har sidan över 240 recensioner, med nya kommande varje vecka. Karina Adelgård och Nadja Houmöller står bakom sidan som håller dig uppdaterad om vilka skräckfilmer du ska se. De skriver dessutom temalistor om allt från ‘Halloween’ och ‘Top 5 Hajfilmer’, till ‘De bästa genrefilmerna från Sydkorea’.

Även om Hollywood är en stor leverantör av skräckfilmer har urvalet blivit mycket bredare idag, inte minst här på Blockbuster.se var du hittar allt från de senaste skräck-hits av James Wan (“The Conjuring” och “Saw”) till zombiefilmer från Sydkorea, Spanien, eller Australien.

heavenofhorror.com
Loading spinner