Julfilmer

Välkommen till vår stora julsida. Här hittar du julunderhållning för hela familjen med över 125 julfilmer. Vi har klassiker som Ensam hemma och Love Actually, men också nyare filmer. Vi önskar dig fröjdefull jul!

Populära filmserier

Julfilmer, juläventyr och julberättelser

Julen är många saker, men framförallt så är den en tid för mys och umgänge med familjen. Om du frågar oss på BLOCKBUSTER så finns det inget bättre sätt att varva ner vid juletid än att njuta av en bra julfilm. Nedräkningen till jul kommer vara något lättare för de små när de har en julfilm att fördriva väntetiden med, så se till att köpa eller hyra såväl Disneys julfilmer som barnens favoritjulkalender från BLOCKBUSTER redan idag. På så vis är ni redo för både tiden innan jul och tiden mellan jul och nyår.

Moderna julfilmer och julkalendrar från när mamma var liten

Som barn har du förmodligen suttit klistrad framför TV:n varje dag under december månad och tittat på julkalendern. Många av de tidigare julkalendrarna och julfilmerna är fortfarande populära bland barn i dag, för oss är det därför viktigt att vi kan erbjuda ett brett utbud av både nya och gamla julkalendrar och julfilmer. De moderna julkalendrarna och de kända figurerna från julens TV finns naturligtvis också med i vårt sortiment. Här finner du även många nya titlar att njuta av, som till exempel "Julönskningen" (Ju­leøn­sket), "Julstjärnor" (Ju­le­stjer­ner) och "Tidsresan" (Tidsrejsen)

Det är som bekant inte jul utan den kända frasen "från oss alla till er alla", det är nämligen så man firar jul med Disney, med massor av omtanke och kärlek till varandra. Det är också så det bör kännas i ert hem när julen närmar sig. Så hjälp julkänslan på vägen och finn julstämningen i en utav alla de underhållande och spännande julfilmer vi har att erbjuda.

Upptäck nya julfilmer

Kanske tror du att du och barnen har sett alla de julfilmer som finns, men i så fall tror du fel. Det finns nämligen hundratals julfilmer och några är definitivt mer kända än andra. Så gå på upptäcktsfärd i vårt spännande sortiment av julfilm och upptäck nya favoriter. Vi är säkra på att vi kan fresta dig med juläventyr och julkalendrar du ännu inte haft möjlighet att se. Inte minst för att vi på BLOCKBUSTER ständigt utökar vårt sortiment med spännande julfilmer. Vi har därför alltid möjlighet att erbjuda dig det bästa av de bästa, både när det gäller moderna julfilmer och gamla klassiker som aldrig går ur tiden.

I vårt sortiment av julfilmer för de allra minsta återfinner du en hel del kända ansikten, så som Pettson och Findus, Barbie, karaktärerna i Astrid Lindgrens underbara äventyr och Nicke Nyfiken. För de äldre barnen finns de spännande och underhållande "Ensam Hemma" filmerna medan "Love Actually", "The Holiday" och "De Nattergale" kan vara mer passande för vuxna. Hos BLOCKBUSTER finns det med andra ord film som passar alla åldrar, så hyr eller köp underhållande och stämningsfulla julfilmer redan idag.

Loading spinner