Kommande filmer

På denna sida kan du se vilka filmer som snart kommer på Blockbuster. Klicka på för att lägga till filmen i din önskelista.


Kommande filmer

Kommande filmer

Filmer som kommer snart

Här på kommande filmer kan du hitta filmer som du snart har tillgång till. Du kan klicka på hjärtsymbolen för att lägga den eller de filmer du vill se i din önskelista. Om du inte redan har en profil hos oss, så kan du skapa en, helt gratis. Sedan kan du välja om du vill hyra eller köpa filmer av oss. När du streamar från oss så slipper du att göra det på ett abonnemang. Du behöver bara betala för de filmer eller serier du faktiskt ser. Vi har ett stort utbud av filmer och serier här hos oss på Blockbuster. När det gäller kommande titlar, så är det både utländska och svenska titlar som finns. Du kan se i våra listor vilket eller vilka datum som de kommer ut som hyrfilm eller då det går att köpa dem.

Se de senaste filmerna här hos oss

Vi lägger varje vecka till nya filmer i vårt utbud. Många gånger går de raka vägen från biograferna till oss, så att du kan hyra eller köpa dem. Att gå på bio är så klart trevligt, men det är billigare att kunna se filmerna i din egen soffa, för att inte tala om bekvämare! Du kan pausa när du vill så väl som välja tid då du vill se den. Väljer du att hyra en film av oss så har du tillgång till den i 48 timmar från det att du startar den. Du kan alltså se den flera gånger, om du vill det, under dessa 48 timmar. Du har 28 dagar på dig att starta filmen dessutom! Om du väljer att köpa en film av oss, så har du obegränsad tillgång till den via dina Blockkbuster-enheter. Det så länge som titlarna omfattas av avtalet med rättighetsinnehavarna.

Ha koll på senaste nytt inom film

Genom att ha koll på vår sida med kommande filmer så kan du se vilket datum vi släpper dem för att hyra eller för att köpa. Under varje titel så står det datum då de släpps. En del av våra filmer så finns det inga datum ännu, de väntar på att få ett. Det du kan göra är då att kolla igen om ett par dagar. Du kan även se trailers på alla kommande filmer, för att se vad filmen handlar om. Det finns även en beskrivning av filmen att läsa.

Se på film när du vill

Hos oss på Blockbuster krånglar vi inte till det genom att erbjuda abonnemang. Hos oss är det enklare, eftersom du bara behöver betala för de filmer eller serier du faktiskt tittar på. Du kan dessutom se alla filmer och serier via olika enheter. Bland annat kan du använda dig av din dator, men det går även titta via Smart TV, PlayStation, Surfplattor, AirPlay och Chromecast. Det innebär att du kan se film, när du vill och var du vill. Om du vill ha rabatt på din filmupplevelse, då rekommenderar vi dig att köpa vårt smarta klippkort vi har.

Loading spinner