Serier

Spännande tv-serier från hela världen

Följ spännande tv-serier hemma i soffan

Att sjunka ner i soffan och se serier är bland det bästa många vet. Här hos oss på Blockbuster finns det ett stort urval av tv-serier att kolla på! Det är både äldre serier, med alla säsonger ute, så väl som nya serier i pågående produktion. Pågående serier som får nya avsnitt släpps givetvis direkt, så att du kan följa hur det går i just din favoritserie. Här hos oss finns det svenska serier, amerikanska serier och brittiska dramaserier. Samt en massa mer därtill. Det finns en serie som passar alla i vårt utbud. Skapa din profil helt gratis och hyr eller köp de serier du vill se. Sedan kan du se dem via datorn eller någon av våra appar.

Populära serier på tv

Bland de mest populära serierna just nu finns bland annat The 100, som är en serie värd att följa. den finns i hela sju säsonger och 100 avsnitt! En annan populär serie är annars det brittiska tv-dramat Downton Abbey. I denna serie följer man familjen och tjänstefolket på just Downton. Du som gillar komedi, du kan ägna dig åt att se The Big Bang Theory. Denna serie finns i hela 12 säsonger och följer vännerna Leonard och Sheldon, som för övrigt är genier när det gäller fysik och deras övriga vänner. Bland andra populära titlar har du annars Hamilton, Matador, Gotham och the Mentalist. Det finns även flera bra svenska serier, så som Sjölyckan, Morden i Sandhamn, Jordskott och många fler därtill.

Övernaturliga tv-serier

Det är något särskilt att se på serier om det övernaturliga. Det känns lockande, skrämmande och spännande. En mycket bra serie är Supernatural, som följer bröderna Dean och Sam Winchester då de jagar övernaturliga varelser. Det är allt från varulvar och vampyrer till änglar och demoner. På tal om vampyrer, så finns serien The Originals, som är just om en familj med vampyrer. Denna serie öär en spinoff av serien The Vampire Diaries, som även den givetvis finns att se hos oss. En mästare på övernaturligt annars, är Stephen King och hans serie Castle Rock finns även den att se. I denna serie möter du många kända karaktärer från flera av hans böcker. Andra bra övernaturliga serier är Westworld, Manifest och Hemlocke Grove.

Grymt många bra serier att titta på

Vi på Blockbuster har serier inom de flesta genrer. Allt från svenska serier till miniserier, thrillerserier, komediserier, historiska draman och serier för barn. Du kan skapa dig en gratis profil hos oss och sedan välja om du vill köpa eller hyra serier och film. Hos oss finns det något för alla. Fler bra titlar bland våra serier är till exempel Breaking Bad, samt spinoffen på den, Better call Saul. Missa inte heller våra DC Comics serier, med en mängd olika superhjältar. Så är du sugen på att ta ett serie-maraton, så hittar du en mängd serier med många säsonger här hos oss på Blockbuster. Perfekt att kunna sträcktitta när du vill!

Loading spinner